[HUNGARIAN TUTORIAL] Windows 7 Aktiválás és 100%-os eredetiség!

Video is ready, Click Here to View ×


Ezen Loader pack összeállítással könnyedén tudod aktiválni bármik Windows 7 típusú rendszered te is! 🙂

Letöltés és néhány hasznos infó:
Facebook:
Webhelyünk:

Thx for watching! glassberyl-system 2011.

34 Comments

 1. Köszi szépen a progi tökéletesen működik,és egyszerűen kezelhető!Vírus nincs,mint előzőleg megjegyezték!Pedig komoly vírus irtóval dolgozok.(Kaspersky)Viszont azt sokan elfelejtik hogy az ilyen progikat a vírus irtok veszélyes file-nak látják!!!!!!(vagy vírusnak)

 2. Ezt úgy is lehet használni, hogy most aktiválom Windows 7-en, és utána frissítek Windows 10-re? Egyébként köszönöm szépen a linket, Windows Vistán is működik, csak ki kell hagyni a második lépést! 🙂

 3. Na most ehez csak annyit szolnék hogy régen használzam ezt a programot de nem tenném helyetekben mert telis tele van vírussal nekem a böngészőm el is romlott miatta nem indult el a másik böngészön random nyíltak meg az oldalak és teljesen lelassúlt a gép. Ez egy újratelepítéshez vezetett! NE TÖLSD LE!!!

 4. Sziasztok!

  Toshiba-nál milyen opciót kell választani, mert sajnos a toshiba nem szerepel az utolsó legördülő menüben :/ probáltam másik opcióval(acer) de így az aktiválás sikertelen lett.. köszi a segítséget előre is!!

 5. Nem tudom hogy miről beszélnek a többiek.
  Ez az aktiváló program több országban elterjedt és semmiféle vírus vagy trójai nincs rajta.
  Ezért ez a videó nagyon tiszta és megérdemel 1 nagy LIKE-ot
  (utóirat: A vírusokat és a Trójait a pornó letöltés viszi a gépre szóval nagy tapsot a reklamáloknak)

 6. Szoftver hamisítás áldozata lettem hogyan kell megoldani hogy jó legyen? mert nekem nem működik sehogy próbáltam új op rendszert feltölteni de nem engedi mert nem jó a windows update mivel hamis az op rendszer.Légyszi segíts

 7. Helló.Nállam nem működik,az ablak felső sarkában csak "instalation" jelenik meg,lent az Install és uninstall halvány.Továbbiak:Unsuported OS information,Windows 7 Enterprise ,Build:7601.win7sp1 Mit tehetnék.Nod 32 már rajta van de kikapcsoltam,lehet az gond ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*