Imagine iso MultiiBoot Windows XP, 7, 8

Video is ready, Click Here to View ×


Dacă v-aţi dorit totdeauna să vă creaţi o imagine iso mulţii boot care să cuprindă mai multe sisteme de operare. Atunci vă invit să urmăriţi acest Video Tutorial în care veţi vedea cât de simplu este să creaţi o imagine iso mulţii boot, care să o ardetii pe un Dvd, sau dacă doriţi să faceţi direct un Usb Bootabil după care să instalaţi ce sistem de operare doriţi navigând în meniul de boot.

Abonaţi-vă, sau vizitaţi Canalul Radio Intim Tutoriale PC* -…

22 Comments

  1. Bună Alex,la un Windows 7 ,am luat sisteme şi aolicaţii de pe un dvd,ştiu într-adevăr că am probleme cu dvd righterul,fiindcă nu citeşte câteodată bine.Le-am convertit în iso şi cu xboot pe stick.Toate au fost ok, le observă la bootare dar dacă vreau să încerc instalare,de pe oricare,dă eroare.

  2. alee ce programe similare de mulți boot mai cunosti xboot nu face față am testat 10 windowsuri xp să le facă o imagine întreaga nici unul nu la fac cum trebuie la toate da bluescreen dacă le instalez separat merg toate fără probleme deci și daca este mai complicat merită să incerc

  3. Salut Ale, am si eu o problema cu instalarea unui windows 7. Problema apare atunci cind intru in bios si pun sa booteze de pe stick, dupa ce intru in interfata de instalare a windows 7 https://www.google.com/search?q=instalare+windows+7&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAmoVChMIk-PEvuL0xgIVghIsCh0lPQpV#imgrc=FpLufphdRysmmM%3A, nu pot sa apas pe butonul de next pentru a se instala windowsul. Precizez ca inainte (cu aproximativ 9 luni in urma, a mers), am putut sa instalez windows 7 de pe stick, insa acum imi spune ca am hardul in format gpt, si de aceea nu pot instala windows 7, insa hardul meu este in format nfts. Insa cind incerc sa instalez de pe cd/dvd, nu imi mai apare aceasta eroare, si totul merge perfect. In scopul de a inlatura eroarea aceasta, am facut si un update de bios, dar tot nu merge, stickul bootabil l-am facut cu rufus, ultraiso, poweriso, dar cu toate am aceasta eroare.
    Iti multumesc ca ai citit, si astept un raspuns.

  4. Alex ma poti ajuta la o problema ? Am avot doua perechi de casti cu microfon , castile au  mers microfonul nu . Mi-am cumparat alt PC si alta pereche de casti cu microfon . Aceeasi treaba . Cand vorbesc sau il testez se aude doar un bazait extrem de tare . Boost-ul e de 0 db . Iar volumul 90 …. Nu inteleg … De Update nu are nevoie …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*