Most Válts Linuxra – Linux Mint rendszer telepítése Windows XP mellé

Video is ready, Click Here to View ×


Hogyan lehelj új életet régi, de még használható számítógépedbe?
Most Válts Linuxra, válts Linux Mint operációs rendszerre.

2014. április 8-án lejár a kiterjesztett támogatása a Windows XP operációs rendszernek és a Microsoft Office 2003 irodai programcsomagnak. Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem kap a rendszer biztonsági frissítéseket, s valószínűleg a külső fejlesztők programjai sem fognak hamarosan frissülni vagy az XP-t támogatni.

Megoldás lehet a…

23 Comments

  1. Egyetlen hátránya a linux disztróknak amit fotósnak létfontosságú az Adobe termékek (Photoshop, Lightroom…) nincsenek támogatva linuxon, és nincsenek életképes alternatívák amik pótolhatnák. Van rakat képszerkesztő, de míg pl egy képet gimp be szemszegezéssel kiegyenesítel meg próbálod kiszedni a lencsetorzítást, szenvedsz vele, ezt LR ban egy katt és még a 3D egyenesítést is megcsinálja ha pl. lentről fotózol egy épületet és egyenesnek akarod a széleit.

    Evvan vagy Win vagy Mac

  2. kulon szeretnek gratulalni ehhez a fos hangminoseghez. ekkora szart meg akarva sem tudna osszehozni az ember, de neked sikerult

    zzzssszsszszss trtrtrbbbrbtbrtb fzfzffzfzzzz PPPPPPPPPPPPPPpp

  3. Hali! USB-n gondoltam megoldani a telepítést. A Linux MInt Mate betölti a boot menüt, de ott hiába választok bármit, semelyik opció nem működik. A reboot-on kívül semmire sem reagál. Mi lehet a baj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*