Tutorial instalare Windows 10 de la A la Z

Video is ready, Click Here to View ×


Tutorial de instalare Windows 10, incepand cu descarcarea windowsului, stick-ul de instalare cu windows 10, setarea pentru boot in bios si instalarea finala pe laptop.
Ghid complet de instalare windows 10.
Pentru mai multe tutoriale va asteptam si pe videotutorial.ro, acolo sunt pentru 1000 de tutoriale in limba romana, o mare parte dintre ele sunt HD.

32 Comments

  1. Salut astazi am urmat pasii si am reusit,tinand cont ca sunt doar in SIMPLU UTILIZATOR de PC si nu un gamer , a durat ceva , in jur de o ora.Dar este adevarat ca am urmarit tutorialul de citeva ori ,pina am inteles.FOARTE MULTUMIT.

  2. Daca mai vedeti comentariul am o intrebare. Cand deschid Media Creation Tool si selectez varianta creati suport fizic pentru alt PC la editie imi da doar Windows 10. Nu stiti care este problema?

  3. Am și eu o problema cu laptopul..
    I.am dat "actualizare și închidere" la Windows, s.a încărcat de câteva ori și acum la a 3 a încărcare la 80 și ceva % a mai făcut o încărcare dar ecranul se aprindea și se stinge după care am primit un mesaj cu "Windows nu a finalizat instalarea. Pentru a instala Windows pe acest computer, reporniti instalarea." am dat enter și o ia de la capăt de unde se stinge și se aprinde și iar apare mesajul. Dacă dau pe unul din "ESC, SPACE, ENTER" tot la fel face.
    Ce pot face? Va rog ajutați-mă! Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*